tirsdag den 27. maj 2014

Den første gyldne regel i poker

Hvad du skal til at læse, vil være så epokegørende, så hjernevridende og så respektindgydende læsning, at du aldrig vil se på pokerspillet på samme måde igen. Er du klar og har du spændt sikkerhedsselen, for så er vi klar til at gå i gang!
Vi lægger ud med den gyldne regel her: maksimer størrelsen af ​​de puljer, du vinder, og minimer størrelsen af ​​de puljer, du taber.
Ok, det var måske et lille eller måske endda et stort antiklimaks, og du forventede måske mere! Det gjorde du måske og med ganske god grund. Du tænkte måske, at der ikke var nogen vej uden om at læse dette, når det blev præsenteret på denne måde. Når du så får fortalt noget så simpelt om dit yndlingsspil, som du allerede vidste, så kan det godt gøre ondt.
Inden du klikker på tilbageknappen i vrede, så lad mig fortælle, at jeg vil fastholde, at omtrent halvdelen af almindelige pokerspillere aldrig har tænkt dette punkt grundigt igennem. Den halvdel, der gør det, vil jeg alligevel hævde ikke alle, har det i baghovedet konstant, når de spiller. Den gyldne regel i poker er således så simpel, at den ofte overses, og det er det, der er den store risiko. Vil du prøve dig frem, kan du prøve på Pokerstars, hvor der er pokerspil til alle former for spillere.

Sådan skal der spilles
Hver gang du sætter penge på en hånd, som du ikke kan vinde bare for at se, hvad der kommer op, så taber du flere penge end nødvendigt. Hver gang du ikke maksimerer størrelsen af ​​puljen ved at folde spillere med en stor satsning, så vinder du færre penge, end du kunne have.Det skal understreges, at de enkelte hænder er ubetydelige i forhold til dine samlede gevinster/tab over et helt spil. At vide, hvornår man skal holde, og hvornår man skal folde, er en af de smarteste ting, som den ikke spillende Kenny Rogers nogensinde har bidraget til dette spil med. Igen, det er så simpelt, at det bliver overset. Jeg udfordrer nogen til at komme med en enkelt generisk pokerstrategi, der ikke på en eller anden måde kan ledes tilbage til den gyldne regel i poker. Faktum er, at denne regel er grundlaget bag al intelligent poker. Selvfølgelig kan du finde mere spidsfindige strategier, som er mere detaljerede, og som derfor kan lyde anderledes end den gyldne pokerregel. Men ligegyldigt hvad, så er strategierne et udtryk for den gyldne regel i poker. Du kan selv lege med nogle eksempler og prøve at opstille nogen situationer, og jeg hører meget gerne, hvis der findes en gylden pokerregel nr. 2, der på samme måde kan sikre, at du får gevinst ud af dit pokerspil. I stedet for at afvise dette faktum kan du jo skrive en bog med dine eksempler og situationer, og hvis den ellers er spændende kan du sikkert tjene en god skilling.
Afslutningsvis skal du altså altid være opmærksom på, hvorvidt din beslutningsproces virkelig afspejler maksimering af dine gevinster og minimering af tab. De eneste vindere er dem, der tæller, og dem, der holder øje med den samlede bundlinje, når spillet er slut. Selvfølgelig handler spillet også om at have det sjovt, og det kan være derfor, at der er mange, der i bund og grund er ligeglade. Men hvorfor være ligeglad, når den simpleste strategi - denne gyldne regel i poker - er så simpel. Det bedste er, at hvis du bare har den baghovedet, så vil du selv udvikle yderligere strategier, og dit pokerspil vil helt klart blive forbedret hen ad vejen!

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)