Om

.
Hej med jer. Mit navn er Gustav Dahl, jeg er 20 år og bosidenede i Århus. Jeg har altid været glad for at at formulere mig skriftligt. Samtidig har jeg en drøm om en dag at komme til at arbejde med spiludvikling, hvilket nok kan ses i mine talrige indlæg herinde.

Hvis du er ny her på min blog, vil jeg anbefale dig at tage et kig forbi nogle af mine bedste blogindlæg for at danne dig et indtryk af, hvad jeg godt kan lide at skrive omkring (hint: det har højest sandsynligt noget med videospil at gøre).

Jeg elsker alle former for spil, computerspil og videospil
Lige siden jeg var barn har jeg nydt at spille videospil, og efterhånden som jeg er blevet ældre, er min interesse for selve skabelsesprocessen af disse spil vokset meget. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg helt præcist vil med mit liv, men at blive spildesigner kunne ikke være helt dårligt.

Til dagligt læser, snakker og skriver jeg om spil sammen med min voksende skare af spil-interesserede venner, både på nettet og in real-life. Jeg er så at sige med på beatet, når det gælder spil og udvikling af disse. Jeg beskæftiger mig også mere og mere med den praktiske del af spiludvikling - programmering og design - og har til formålet oprettet en portfolio-side, som huser alle mine selv-kreerede spil: GustavDahl.net.

I de seneste par år har jeg mødt utrolig mange folk, som beskæftiger sig med spilbranchen, hvilket har skabt en del gode netværk, som jeg opererer i. Selvom Danmark er et forholdsvis lille land, forbløffer det mig, hvor meget buzz der egentlig er om spiludvikling, og hvor meget der findes derude, hvis man er villig til at arbejde lidt for det.

Jeg ejer alle de tre nuværende konsoller: Wii, Xbox 360 og PlayStation 3, samt en Nintendo DS og iPad. Jeg har altid gang i en masse spil. Samtidig forsøger jeg at anskue spillene fra en mere design-orienteret synsvinkel, hvilket jeg prøver at nedfatte i indlæg her på bloggen.

Wikzo's BLOG!! - mit eget lille fristed
Denne blog oprettede jeg i begyndelsen af 2006, hvor jeg endnu ikke rigtig vidste, hvad det er blogge var for noget. Som tiden er gået, er jeg blevet en ganske habil blogger og har efterhånden over et halvt tusind indlæg på erfaringen.

Du undrer dig måske over navnet Wikzo. Der er som sådan ikke noget særlig fancy ved det; det er blot et nickname, jeg fandt på for nogle år siden. Det er ret unikt, så derfor bruger jeg det stadig den dag i dag, når jeg færdes på internettet. I februar 2009 købte jeg domænet Wikzo.com.

Min blog har undergået en del forandringer, siden jeg begyndte, hvor især designet har ændret sig en del gange. Hvis du finder fejl og mangler, eller bare synes, den ser lidt kedelig ud, skyldes det, at jeg ikke er nogen haj er til at kode hjemmesider, selvom jeg dog er ganske tilfreds med det nuværende layout.

For mig er det fede ved at blogge, at man selv bestemmer, hvad der sker, og hvornår det sker. Man er selv herre over, hvad man skriver, og der er ingen, som skulende står bag éns ryg med en fæl deadline på en eller anden anmeldelse, som man ikke liiiige har fået færdiggjort til tiden. Jeg har nemlig tidligere været skribent på forskellige gaming-sites, men jeg opdagede, at glæden ved at spille spil forsvinder, når man beskæftiger sig med det på professionelt plan og jævnligt skal nedfatte X antal ord om hver titel.

I perioder har jeg virkelig meget lyst til at skrive og poste links til forskellige ting, jeg finder på nettet, mens jeg andre gange kan være ret inaktiv i flere uger. Derfor gør jeg brug af et udmærket RSS feed, som gør det nemt og bekvemt for dig at holde styr på, hvornår der sker noget nyt herinde. På den måde behøver du ikke besøge Wikzo-bloggen hver dag - du kan blot abonnere på mit feed.

Skriv gerne kommentarer til mig!
Hvad mere er der at sige? Jeg elsker at afprøve ny teknologi og anderledes medieformater, og dette bærer mine indlæg tydeligt præg af. Jeg elsker alt med computere, og hvad der kan bippe og blinke. Jeg er lidt af en nørd og gadget-entusiast, som altid går efter det nyeste nye. Jeg værdsætter, når design og funktionalitet går op i en højere enhed og lader brugeren interagere direkte med sit indhold uden nogle dikkedarer.

Her til sidst vil jeg bare sige tak for al jeres respons og kritik, som I har givet mig i årenes løb. Jeg elsker, når I skriver kommentarer til mine indlæg, så I skal alle have en stor tak. Her på falderebet kan jeg i øvrigt nævne, at bloggen er underlagt Do Follow-filosofien. I praksis betyder Do Follow, at mit website genererer link juice til Google, hver gang du opslår et link herinde. Jeg håber, I vil gøre det samme for mig.

Hvis du vil i kontakt med mig, er du meget velkommen til enten at lægge en kommentar her på bloggen eller fange mig via min kontakt-side. Jeg er altid klar på en snak om spil og spiludvikling, så skriv du bare løs!