søndag den 18. september 2011

Mit portfolio ramt af malware - problemet er nu løst!

Her i går opdagede jeg, at hvis man klikkede ind på min game design portfolio, blev man videresendt til en obskur russisk hjemmeside.

Efter megen søgen frem og tilbage fandt jeg ud af, at nogen havde udnyttet et sikkerhedshul i en image resizer i WordPress. Derfor har jeg måtte bide i det sure æble og slette ALT fra min hjemmeside og begynde forfra. Heldigvis har jeg jævnligt taget backups, men det er stadig en omkostelig proces at skulle bygge siden op igen.

Pt. har Google markeret mit site som "farligt", men jeg har for et øjeblik siden været inde at lave en request om, at de skal gennemgå min side igen, så den kan blive fjernet fra deres blacklist. Selv når jeg forsøger at gå ind på denne blog, kommer Chrome med en advarsel.

Summa summarum: GustavDahl.net og Wikzo.com skulle være helt renset for malware, selv hvis Google i skrivende stund (søndag eftermiddag) siger noget andet. Ergo kan I roligt besøge mine hjemmesider igen.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)