lørdag den 12. august 2006

I skole igen

Som nogle nok har bemærket, har jeg ikke været så aktiv med bloggen her på det seneste, som jeg plejer. Dette skyldtes, at det er sommerferien lige så langsomt er ved at ebbe ud, og det hele starter på ny. Børn landet over pakker med rystende hænder deres skoletasker til den første skoledag i det nye år, og nogle er allerede begyndt i denne uge. Jeg selv skal først af sted på mandag, hvor vi bruger et par timer på at låne bøger osv. Tirsdag kommer en amerikaner på besøg, og han skal lære os at spille rigtig American Football (dog er det ikke særlig voldeligt ... vi skal spille med flag >_<).

Det ironiske ved ferie - og specielt store ferier som sommer byder på - er at det hele altid starter på ny. Om et år går vi igen og glæder os til at slappe af i den kommende ferie, og i den sidste uge forbereder man sig til endnu et skoleår. Sådan er det dog ikke for mig denne gang. Jeg skal nemlig begynde i 9. klasse, som bliver mit sidste år i folkeskolen. En masse ting vil blive ændret, og meget af min fremtid afhænger af dette år, og jeg har sat mig det personlige mål at yde mit optimale i dette skoleår.
Hvad jeg så vil lave derefter, ved jeg faktisk ikke. Regner med at tage en gymnasial uddannelse, men det er også det eneste, jeg ved på nuværende tidspunkt.

C ya later!

5 kommentar(er):

ramio sagde ...

Skal også i 9 :)
så vil også prøve at yde mit optimale :/ :P

Søren sagde ...

Jeg skal også i 9. klasse.
Vrææææææl, gider ikke :'(

Anonym sagde ...

9. kl. er intet sammenlignet med SFX :p

Gustav Dahl sagde ...

Ved jeg godt :) ^^

Anonym sagde ...

Jeg er lige begyndt på gymnasiet.
Tempoet er egentlig ikke så højt lige i starten.


"Om et år går vi igen og glæder os til at slappe af i den kommende ferie, og i den sidste uge forbereder man sig til endnu et skoleår. Sådan er det dog ikke for mig denne gang. Jeg skal nemlig begynde i 9. klasse"

Du skal vel stadig forberede dig på en ny skole bagefter folkeskolen? :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)