torsdag den 23. august 2007

Siden sidst

Forleden dag gik det op for mig, at det er et godt stykke tid siden, jeg sidst skrev herinde. Dette er til dels fordi, jeg hverken har haft tid eller lyst til at opdatere bloggen.

Sommerferien er nu slut, og mandag den 13. begyndte jeg på det almene gymnasium, Århus Stats Gymnasium, med en linje, der hedder Spansk A, Engelsk A og Samfundsfag B. Indtil videre går det rigtig godt; jeg er efterhåndende ved at have styr på de forskellige fag og dets lærere. Lærene er en hel del mere engagerede end i folkeskolen, hvilket skaber en mere spændende undervisning. Skolen er rigtig god rent fysisk, og jeg har også fået nogle gode kamerater i min nye klasse. Alt i alt går det hele supergodt, og i næste uge skal vi på introtur til Ry, nærmere bestemt en kanotur over to dage.

Det var så lidt om min nye start efter ferien. Hvad laver DU nu? Har du skiftet uddannelses- og/eller arbejdessted, eller befinder du dig det samme sted som sidste år? [:

4 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg går i 10 :D skal på gymnasiet til næste år.. gruer for hvordan lektie tingen kommer til at gå :P

Anonym sagde ...

Mener du, at lærerne er mere engagerede? =P
Meh, går i 2.g nu. Er virkelig træt af det.

BonusNinja sagde ...

Tror også, det er engagerede, han mener, Emil ^_^

Jeg starter på sidste år af min hf i morgen. Bliver sgu lækkert at få proppet lidt ny viden ind i hovedet.

Gustav Dahl sagde ...

Næh, de er arrangeret og står på ræd og række hele dagen lang. Ej, dum skrivefejl ... rettet nu :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)