onsdag den 3. juni 2009

Jeg har lidt travlt for tiden

I øjeblikket har jeg en del at se til, hvilket er årsagen til, at bloggen står lidt stille for tiden. I sidste weekend var jeg på besøg hos mine bedsteforældre for at forberede mig til eksamen (det er svært at koncentrere sig herhjemme, fordi vores hus er ved at blive renoveret, og det larmer en del), og i den kommende weekend skal jeg besøge en ven, som holder et mindre gaming-arrangement. Og så går de efterfølgende uger med eksamen, ja, I kender nok rutinen.

I disse dage er der som bekendt E3 i USA, hvor mange nye spil bliver vist frem. Jeg har set alle tre konferencer live (Microsoft, Nintendo, Sony) og er ikke i tvivl om, at Microsoft holdt det bedste show. Der er ikke sket særlig meget nyt på messen, for vi kendte til det meste i forvejen, men det er altid sjovt at følge med og lære nyt om de mange spil, som vi alle ser frem til. En af mine mest ventede titler i 2009 er uden tvivl Modern Warfare 2, men i lige så høj grad ser jeg frem til nichespillene WarioWare: DIY og Scribblenauts til Nintendo DS. Der er også andre spil, men de er umiddelbart ikke must-haves for mig. Dog må jeg indrømme, at jeg utrolig godt kunne tænke mig at prøve Heavy Rain: The Origami Killer til PlayStation 3 (som jeg desværre ikke har), da jeg for nyligt købte og gennemspillede Fahrenheit til den originale Xbox. Det spil er simpelthen fantastisk på mange punkter, og Quantic Dreams nye spil ser fabelagtigt ud.

Nå, men det her er egentlig bare en lille statusrapport. Jeg ved ikke, hvornår jeg begynder at blogge for alvor igen, men det kommer nok på et eller andet tidspunkt. Nåja, husk at tilbede din kat mindst fem timer om dagen! Hej på jer [:

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)