mandag den 20. juli 2009

Så er det snart game time


Jeg vil blot lige understrege, at jeg ikke har i sinde at lade denne blog sive fuldstændig ud i sandet. På lørdag skal jeg til Aalborg på Game Development Camp, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Især fordi Ron Carmel fra 2DBoys (World of Goo) og Karl-Magnus Troedsson fra Dice (Battlefield) kommer med og holder forskellige oplæg. Især førstnævnte glæder jeg mig ekstremt meget til at møde. Ovenstående billede er fra sidste år med et spil, som jeg var med til at lave, kaldet Gravity. Jeg skulle spille det igennem til præsentationen (som blev filmet af den lokale udgave af TV 2), mens min ven Kristian Hedeholm fortalte om tankerne bag konceptet.

But anyways - når jeg kommer hjem, regner jeg med så småt at begynde at blogge igen. Nu har pausen stået på længe nok, og jeg er ved at få kløen i tastaturfingrene. Forresten har jeg netop sat nogle Google-reklamer mellem indlæggene, da jeg fyldte 18 forleden. Jeg håber ikke, at de irriterer jer, men det kunne da være lidt fedt, hvis jeg kunne tjene en håndører eller to via min blog (selvom de pt. er rimelig irrelevante i forhold til mine indlæg).

2 kommentar(er):

BonusNinja sagde ...

Tillykke med det hele. Bliver spændende at se, om du kan hive lidt penge hjem :)

Jeg har forresten tilføjet et link til din "Sjov"-label på min blog: Humor i DK. Håber, det er okay :)

Kristian Hedeholm sagde ...

Lyder godt at der kommer gang i bloggen igen :) Glæder mig også som en sindssyg til GDC. Er overbevist om at det bliver langt bedre end sidste år.

Har lige brugt lidt tid på at kigge nogle Blander Game Enginer tuts. igennem og tror sagtens vi kan nå at lave et meget federe spil end Gravity i år. Vi skal bare være meget mere fokuseret - så skal vi nok få lavet et awesome spil :D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)