mandag den 31. august 2009

Hjælp til emne i AT 3.1!

Jeg startede for nogle uger siden i 3g, og nu skal vi til at have en generalprøve i AT (Almen sTudieforberedelse), hvilket er et fag, hvor man kort sagt kombinere to fakulteter til at belyse et givent emne.

Senest fredag skal vi have besluttet et emne og skrevet en problemformulering, samt valgt to fag som vi vil bruge til at arbejde med i de kommende uger. Jeg er stadig meget i tvivl, så jeg tænkte, om I måske havde nogle gode forslag. Det overordnede emne er følgende:

Rejser - opdagelser, forandringer og ny viden

Opdatering: Efter nøje overvejelse er jeg kommet frem til emnet "Galathea 3 - mediestunt eller forskning?" med Dansk A og Biologi B.

2 kommentar(er):

Emil Bjørn sagde ...

ARGH!

"Rejser - opdagelser, forandringer og ny viden"

Worst. Subject. Ever.

Gæt hvem der skulle til eksamen i det.

Skrev om GPS

Gustav Dahl sagde ...

Ævsen :\

Det gik ellers meget fint for mig. Fik ingen karakter, men den eneste påtale gik på, at jeg skulle vedlægge kilder i eksternt bilag frem for at bruge plads på det i selve opgaven.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)