tirsdag den 24. november 2009

Skriver SPR om Fight Club

Som en del af 3g-forløbet skal vi alle skrive en større skoleopgave, der går under navnet SRP (StudieRetningsProjekt). Dens omfang er på 10-15 sider og skal have grobund i vores linjefag.

Vi har 14 dage til at skrive opgaven i, startende fra i fredags. Mit emne er Chuck Palahnuiks roman "Fight Club". Jeg så filmen for nogle måneder siden og blev straks forelsket i den bizarre fortælling om Tyler Durden, og nu har jeg altså kastet mig over bogudgaven. Jeg skriver i fagene Engelsk (A-niveau) og Samfundsfag (B-niveau) og er netop gået i gang her i dag. Der er mange ting, jeg kan tage fat på, så lige nu forsøger jeg at danne mig et overblik over de ting, som jeg gerne vil sætte fokus på.

Derfor vil bloggen nok stå lidt hen i de næste to ugers tid.

6 kommentar(er):

Anders Grønborg sagde ...

Fight Club er allerede ved at være en SRP-klassiker - to fra min klasse skrev om bogen sidste år, og kender foruden dig to, der skriver om den i år :p Men det er også et fedt værk med meget indhold, så helt forståeligt.

Jeg kastede mig ud i noget lidt mere diffust i min SRP.. "Gambling og tilfældet i The Dice Man (Cockcroft) og Music of Chance (Auster)", - Redegørelse for gambling som motiv, analyse og tematik af begge værker samt sammenligning med Helle Helle's Ned til hundene. Det var idiotisk af mig at tage så store områder, men det gik heldigvis godt alligevel.

Noget helt andet - har du stadig invites til Google Wave? For så er jeg interesseret!

Gustav Dahl sagde ...

Hehe, ja, der er vist også nogle stykker på min skole, som skriver om Fight Club. De fleste tager dog filmen, så vidt jeg kan se. Jeg har valgt romanen, selvom filmen på flere punkter er bedre, synes jeg. Måske er det lidt fordi, at jeg så denne først, men jeg føler, at de visuelle og auditive elementer spiller en stor rolle i fortællingen, som David Fincher har gjort rigtig godt.

Ja, jeg har masser af Google Wave-invites. Bare skriv din mail. Et godt råd vil dog være ikke at skrive den direkte her i kommentarfeltet :)

Gustav Dahl sagde ...

I øvrigt bør jeg understrege, at det ikke er en almindelig invitation, men snarere en slags nominering, der forøger dine chancer. Derfor bør du stadig skrive dig op på https://services.google.com/fb/forms/wavesignup/.

Hvordan går det ellers med dig, Anders? :)

Andes Grønborg sagde ...

Det lyder super - du får den bare adr. her, track03@gmail.com. Jeg bruger alligevel kun den adr. til docs og spam på gmail ;)

Det går stille og roligt.. jeg er flyttet ned til min mor i Voerladegård tæt ved Skanderborg, hvor jeg både arbejder i børnehave og som lærer på skolen. Arbejdet er fedt nok og god erfaring - men ellers er der sq ikke meget at lave herude på landet. Glæder mig til at komme tilbage til Århus og studere til sommer. Så husk at nyd din gymnasietid, lige pludselig er den væk ;)

kash sagde ...

hej :) jeg skriver selv srp om fight club, romanen. Jeg tænkte på , om du kunne hjælpe en fremmed i nød . jeg kunne godt bruge din srp, bare til at se hvad du har valgt at fokusere på til forskel fra mig selv

Kunne fandeme være godt ! ;)

Kashif_976@hotmail.com skriv!

Gustav Dahl sagde ...

Hej. Jeg har sendt dig en e-mail med mit abstract :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)