torsdag den 24. juni 2010

Student - dét mig

Den røde studenterhue er nu min!

I går var jeg til min sidste eksamen i gymnasiet - dansk - hvor jeg trak to avisartikler fra henholdsvis Ekstra Bladet og Politiken, som dækkede samme sag (ham der MGP-stjernen, som slog sin værge ihjel), hvor jeg skulle sammenligne deres forskellige måder at dække sagen på. Det gik rigtig godt, og jeg fik, lidt overraskende, et 12-tal, hvilket især er lækkert, fordi vores dansklærer har et ry for at være ret hård (kun én, udover mig, fik 12). Det bringer mig op på det tredje 12-tal i mine mundtlige eksamener i 3g (AT, biologi og dansk). Desværre fik jeg "kun" 10 i historie.

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med min studentereksamen og mit gennemsnit på 9,7. Det sjove er, at Medialogi, som jeg regner med at søge ind på om et års tid, ikke har noget særligt gennemsnitskrav. Men selvfølgelig er det altid godt med en god studentereksamen, som åbner alle mulighederne op for én.

I går havde vi stor skolefest, og i morgen skal vi ud og køre med vogn med hujen, hejen, drikken, og hvad der nu ellers hører til. Det er rart endelig at kunne "blære" sig lidt med sin hue, og allerede i går oplevede jeg op til flere fremmede mennesker, som på gaden hilste og ønskede mig tillykke.

6 kommentar(er):

Jan sagde ...

Stort tillykke! Supergodt gået med de flotte karakterer! :D Så er det bare om at nyde sommerferien!

Louise sagde ...

Stort tillykke - så venter resten af livet! :-D

Søren sagde ...

Tillykke med huen. Velfortjent kan jeg se.
Lækkert at kunne skrive et flot 12-tal i huen efter sidste eksamen. :)

Gustav Dahl sagde ...

Mange tak skal I have!

Anonym sagde ...

Tillykke med den! Jeg snuppede også en hue omkring samme tid, men bare en blå istedet :)

Fedt med 12 som den sidste, desværre to jeg selv et 00 >_< 3 siders digt fra romantikken ...

Gustav Dahl sagde ...

Mange tak - og i lige måde!

Det er godt nok ved at være længe siden; fedt at du stadig tjekker min blog :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)