tirsdag den 27. juli 2010

Et anderledes meta-spil af Jesper Juul

Det er godt nok ved at være noget tid siden, at Global Game Jam blev afholdt, men dette spil har længe befundet sig i min "det her skal jeg blogge om"-mappe.

Spillet hedder 4:32, og mere vil jeg faktisk ikke fortælle, da det helst skal opleves på egen hånd. Temaet til konkurrencen var "deception", og i den pågældende tidszone (hele game jam'et forløb i mange forskellige lande samtidig) var "Rain, Spain or Plain". Spillet vandt samtidig en achievement for "instant gratifation", fordi spillet kører direkte i en internetbrowser.

Jeg må dog tilstå, at jeg ikke selv har gennemført spillet. Hvorfor? På grund af hardware-restriktioner ...

Læs mere om 4:32 på Jesper Juuls egen blog: The Ludologist (hvis du sidder fast i spillet, kan du få hjælp ved at læse kommentarene til indlægget).

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)