mandag den 9. januar 2012

Stephen Fry om livet, universet og alt det der

Siden jeg stødte på hans stemme i spillet LittleBigPlanet, har jeg været vildt fascineret af forfatteren/skuespilleren Stephen Fry. Jeg har også læst en af hans bøger, The Liar, som var virkelig spændende. I nedenstående video fortæller Fry om alle de ting, han ville ønske, at mennesket fokuserede mere på. Jeg har i sandhed respekt for den mand.

Har du en lille halv times til overs, kan jeg varmt anbefale at høre hans vise ord. De er guld værd!

STEPHEN FRY: WHAT I WISH I'D KNOWN WHEN I WAS 18 from Peter Samuelson on Vimeo.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)