mandag den 4. september 2006

Dumme GameCube!

Arggg ... !

Da jeg kom hjem fra skole, besluttede jeg mig for at komme lidt videre i The Legend of Zelda: Majora's Mask (til GC), som jeg synes er et rigtig sjovt spil, der på mange måder overgår Ocarina of Time, efter min mening. Jeg var ved et isbjerg og havde lige trådt ind i én af de fire dungeons i spillet.

Istemplet er en del mere kompleks end mange andre i Zelda-serien, og ved første øjekast er den meget forvirrende. Ikke noget for mig, men et par timer efter er jeg endelig igennem og skal nu op i mod en stor boss - som i øvrigt er ret sjovt fundet på. Endelig kan jeg ånde lettet op; jeg kom igennem det, og skynder mig selvfølgelig videre.

Men hvad sker der så? Lige som man tror, at man skal ned og snakke med de personer, man reddede fra kulden, får jeg en sort skærm. Jeg var gået ind af en port, og dernæst skete der intet. Skærmen forblev sort med en irriterende pivelyd. "Hvad skal jeg gøre?", tænker jeg bedrøvet. Desværre viser det sig, at GameCuben har lavet en eller anden fejl, og alt er gået tabt. Da Majora's Mask anvender et specielt tids- og gemmesystem, havde jeg ikke mulighed for at gemme undervejs.

Dette er ikke første gang, at jeg har problemer med min maskine. Det er ført hændt, at jeg har fået en error-besked i bl.a. Zelda: The Wind Waker og Metroid Prime, og det er jeg ærlig talt ret træt af. Dette beviser bare, at GC'en synger på sidste vers, inden at Nintendo Wii træder til ... men alligevel er det stadig ret surt, at en spillekonsol, som jeg ellers har passet godt på, kun holder i så få år.

Surt, men sandt. Ved ikke, hvornår jeg får lyst til at spille templet igennem igen, men det bliver i hvert fald ikke liiiige i den nærmeste fremtid.

5 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Lalalaa!
Det kunne jo også være disken, men jeg går vel ud fra, at du tjekker dem for ridser en gang imellem.

Ja, konsollerne er vidst ved at blive lidt gamle.
En gang, da jeg spillede GTA:VC med én, der hedder Sten, begyndte lydsporet i en cutscene at loope, hvilket havde en ret så komisk effekt, men det var alligevel lidt irreterrende. Vi (Sten og jeg) tror måske, at det alligevel er diskens skyld, da den ikke er alt for pæn mere.

Én af GR's PS2'er har det vidst heller ikke så godt mere, har de fortalt.

Gustav Dahl sagde ...

Nope, ingen ridser

Og det var GC'ens fejl, ikke spillet. Det er jeg sikker på, da jeg ikke kunne trykke "Restart". Ville godt kunne lade sig gøre, hvis spillet frøs, men denne gang var det selve maskinen.

"med én, der hedder Sten"
Det rimer xD

Anonym sagde ...

Ja, det bemærkede jeg også, da jeg skrev det XD
Jeg har vist fortalt dig om ham. En meget god ven, jeg har haft siden syvende :)

Anonym sagde ...

Du kan godt købe min GC Gustav xD

Mulldarran sagde ...

He, surt men sandt minder mig om en sang: Sad But True.
Kan nu bruges i mange sammenhænge.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)