onsdag den 27. september 2006

Læs tekster med dobbelt hastighed

Jeg har før skrevet om Adgangforalle.dk's program, der kan læse tekster op for dig.

Nu har jeg fundet et andet smart system: Zap Reader. Folkene bag påstår, at de kan øge din læsehastighed mange, mange gange. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hvordan fungerer det så, spørger du sikkert.

Jo, det er meget enkelt. Du kopiere en tekst ind på siden og trykke på Play-knappen. Så kommer ordene et efter et, og på den måde vil du være hurtigere til at fokusere. Jeg har selv prøvet det kort, og det lader faktisk til at virke. Prøv blot at kopiere denne tekst derind og afprøv det selv.

Lets zap it!

Læseren kan endda, ved hjælp af et Mozilla Firefox plug-in, indkodes på forskellige sider så som Wikipedia. Dette gør, er der øverst ved alle tekster på hjemmesiden er en knap, "Zap it", og det virker forbløffende godt, synes jeg. Man kan også indsætte en kode i sin blog for at læserne kan læse ens tekster hurtigere - det vil jeg forsøge mig med her en af dagene.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det vriker næsten helt, det er bare et problem når ordene er lange.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)