lørdag den 28. oktober 2006

Ta' jer sammen, EA!

I morges loggede jeg ind i Battlefield 2142 for at spille mig op til den næste rang. Den første times tid gik det fint nok, men pludselig bliver jeg smidt ud af serveren, og spillet fryser uden nogen grund.
"Hmm, okay", tænker jeg. Måske bare en lille fejl, kan jo ske for selv den bedste. Bagefter starter jeg spillet op igen og formår at logge mig ind på min account. Men da jeg så vælger min soldat (man skal først logge ind på sin bruger og dernæst vælge en af sine soldater), går det helt i ged. "Contacting EA Master server". Ja den er fin med dig. Sådan står den i flere minutter, hvor det før plejede at tage 5-10 sekunder. Efter et kvarterstid kom jeg endelig ind, og alting var væk. Ingen servere, ingen knapper.

Hvad fanden? Jeg bliver nødt til at bruge Ctrl + Alt + Delete for at komme ud af spillet igen, der selvfølgelig er gået i stå. Et hurtigt kig på diverse Battlefield-forummer (blandt andet Electronic Arts officielle hjemmeside) fortæller mig, at masser af andre personer har samme problem.

Tilsyndeladende kan ingen logge ind, udover dem der venter i over en halv time, og på nuværende tidspunkt er der kun omkring 40 servere online i verdenen, hvor der plejede at være flere 1000. Og hvad skyldes denne udbredte fejl så? Ingen aner det, for EA siger ikke et kvæk.

Ingen af medarbejderne har udtalt sig i sagen - og hvorfor nu det? Det er ganske enkelt fordi, det er lørdag. EA arbejder ikke i weekenderne, og det gør selvfølgelig ikke noget, at et spil, der kun har været ude i lidt over en uge, ikke fungerer i et par dage. Det er Electronic Arts da fulkommen ligeglade med. De fixer det bare engang i næste uge, når de får tid ...

Hér ønsker jeg, at man havde lært af store online-giganter som fx Blizzard. Skaberen af blandt andet World of Warcraft har været rigtig god til at informere sine spiller, når de en gang i mellem slukker for serverne eller finder en fejl.

Og det bliver skam endnu være endnu: På grund af det avancerede unlock- og statssystem, kan Battlefield 2142 ikke spilles uden en internetopkobling. Kort sagt kræver spillet, at du logger ind med din EA Account; ligegyldigt om du vil spille multiplayer eller singleplayer. I Battlefield 2 havde man mulighed for at oprette en offline account, men dén funktion blev droppe til fordel for de mange unlocks. En meget dum beslutning, hvis I spørger mig, for dette betyder, at man ikke kan spille spillet, hvis EA's servere ikke virker, eller man ikke ejer en internetforbindelse.

Jeg ved godt, at det bare er et spil, og man sagtens kan leve et par dage uden. Alligevel har jeg (og en masse andre) betalt 400-500 kr. for spillet, og det er da for dårligt, det ikke engang virker efter en lille uges tid.
Please, EA, tag nu og gør noget ved alle de her utilfredsheder, jeres produkter skaber verdenen over!

3 kommentar(er):

The Noerands sagde ...

Nu må de lige tage sig sammen>_<

Anonym sagde ...

Ja >_<
For latterligt, at man ikke kan have en offline account.

Søren sagde ...

Så spil WoW istedet ^^ :D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)