fredag den 3. november 2006

Jeg tester Ubuntu; Linux

Lige nu sidder jeg på Hovedbiblioteket i Århus og tester Ubuntu 6.06, hvilket er en "begynder-version" af Linux. Ubuntu ligner en del Windows på mange måder, men man har mange, mange flere muligheder ... og så koster det ingenting :D

Jeg afvikler det fra en live cd, hvilket vil sige, at den intet installerer på harddisken. Gør det på biblioteket, fordi jeg er bange for at skade min harddisk med omkring 80 GB data på :P

Nå, men indtil videre fungerer det rigtig fint. Her er et screenshot af mit skrivebord (forsvinder næste gang jeg genstarter computeren):


Opdateret:
Øv, af en eller anden mystisk grund virker live cd'en ikke på min egen computer. Jeg får bare en farverig skærm frem uden at have mulighed for noget som helst. Håber at få det løst snarest ...

2 kommentar(er):

Jeppe sagde ...

jeg havde også ubuntu på et tidspunkt, var helt vildt godt! Men så kom det lige pludselig med at min computer gik grassat, fordi den ikke kan finde ud af det nå man ikke bruger windows, og den skulle til reperation i 2 månederes tid, midt inde i sommerferien. Forbanede Packard Bell møg computer...

Mulldarran sagde ...

^^,

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)