lørdag den 8. september 2007

Så har alle indlæg fået en label

Siden tidernes morgen ... det vil sige, da jeg startede denne blog ... er der sket store forandringer på Blogger-systemet. Det har længe været muligt at sætte et tag/en label på sine indlæg, så det er nemmere at se, hvilket emne det vedrører. Jeg har nu taget mig sammen og kigget alle mine gamle indlæg igennem og påklistret en lille etikette til hver.

Det har været meget fornøjeligt at se sine gamle tekster. Mange af dem er fyldt med stavefejl, dårlige formuleringer og lignende, men det hjælper Firefox' indbyggede stavekontrol heldigvis på nu.

Jeg har i øvrigt valgt at erstatte "Computer" med "Teknologi"; denne label dækker over internet, computer, diverse softwareprogrammer og lignende.

Ha' en god weekend! :)

1 kommentar(er):

BonusNinja sagde ...

Det tager tiiiid ... Jeg fik redigeret alle mine indlæg lige så snart labels-funktionen kom frem - så det tog ikke så lang tid igen; og så har jeg jo i øvrigt heller ikke skrevet lige så meget som dig =P

Hyg mig <3

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)