mandag den 12. november 2007

Sådan kan et gejlet skrivebord se ud (Ubuntu)

Jeg fik lige lyst til at vise, hvordan et skrivebord kan se ud på en Linux-platform. Det har kun taget mig få minutter med to smarte programmer, og dette er kun en ydmyg smagsprøve af de uendelige visuelle lirmuligheder, der findes, hvis man gider sætte sig lidt ind i det.
Jeg har brugt Avant Window Navigator og Screenlets. Og nej ... sådan ser mit skrivebord ikke ud normalt af to årsager: Det tager unødvendig strøm (bruger denne bærbare i skolen), og for mig er det ikke særlig praktisk. Det ser fedt ud, men jeg vil aldrig kunne vænne mig til Mac-wannabe-docken, eksempelvis.

Her er mit rigtige, nuværende skrivebord.

5 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Genialt Brawl-billede :D

Albert sagde ...

Hey Gustav :)
Af mangel på bedre steder, ville jeg spørge dig her, om du ikke har lyst til at linke til min blog i højre side. Den er endnu ikke så stor, og det hele er ret nyt, men jeg synes, at det kunne være sjovt.
Jeg vil selvfølgelig linke til dig også.
/albert/echo

Gustav Dahl sagde ...

No problemos! Skal nok tilføje dig - har faktisk længe gået og spekuleret over, hvornår du ville begynde på en blog :)

Anonym sagde ...

Hvor lang batterilevetid har du normalt

Gustav Dahl sagde ...

Det svinger meget mellem en og to en halvtime. Afhænger især af trådløst netværk.

Lidt irriternede, da den hele tiden skal lades op i skolen :\

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)