mandag den 5. november 2007

Google AdSense - kender I det?

Jeg har netop set 'Operation X' i fjernsynet, hvor den kække Morten Spiegelhauer undersøgte forskellige former for netsvindel.

Nå, men dette indlæg har intet med netsvindel at gøre - tværtimod. Jeg blev blot lidt interesseret i webreklame og gik ind for at læse lidt om Google's AdSense-program. Ifølge deres FAQ kan man tjene penge ved at have små reklamer på sin hjemmeside. Man tjener x antal kroner per klik, står der.

Dette lyder ganske interessant; en enkel og nem måde at tjene penge på, men virker det? Kender I noget til det, og hvordan er jeres holdning og erfaringer med Google-reklamerne? Hvad synes I om disse små reklamer på websites?

Ps. Det skal lige siges, at man skal være 18 år for at gøre brug af systemet. Derfor vil jeg ikke bruge det, er 'kun' 16, men det er klart noget, jeg vil overveje i fremtiden.

1 kommentar(er):

BonusNinja sagde ...

AdSense er okay, hvis man har mange besøgende. Jeg afprøvede det på min blog engang, men så fandt jeg ud af, at man skal op på et vist antal klik (eller noget i den stil), før, man kan få sin check.
Jeg kan dog godt lide Google-reklamerne. De er altid relevante for sidens indhold, og de er ikke generende for øjet. Det er go' Google-stil :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)