lørdag den 26. januar 2008

Støt mig ved Play-Asia links

Jeg har netop tilmeldt mig Play-Asia, da der er en del gode spiltitler, jeg godt kunne tænke mig derfra. Priserne er rigtig gode, og generelt har jeg udelukkende hørt godt om hjemmesiden.

Da jeg tilmeldte mig, havde jeg mulighed for at lave en form for reklame. Jeg har derfor placeret et banner i højre side af bloggen. Hvis I klikker på det, får jeg rabat til min profil, og hvis I klikker på et af tilbudene OG køber varen, får jeg endnu mere ud af det.

Derfor vil jeg sætte stor pris på, hvis I gad at klikke på banneret en gang i mellem. Jeg ved godt, at store reklamer på hjemmesider er irriterende, men denne er tilpas neutral, lille og generer ikke særlig meget efter min mening.

Hvis I har noget lignende på jeres sider/blogs, vil jeg naturligvis gengælde tjenesten. På forhånd tak.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Play-Asia.com - Buy Video Games for Consoles and PC - From Japan, Korea and other Regions!

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Så er der klikket :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)