torsdag den 24. januar 2008

It's a marsmand!

Et særligt billede fra en NASA-ekspedition i november 2007 florerer lige nu rundt på nettet. Billedet er enormt stort, panorama, og sammensat af flere billeder. Det viser overfladen på Mars, og nu har en eller anden kineser nærstuderet billedet (mand, det må have taget lang tid!) og fundet noget meget mystisk.

I venstre hjørne af billedet er det lykkedes kinesermanden at spotte en silhuet af en figur, der grangiveligt ligner et menneskelignende væsen, som sidder foroverbøjet. Det kan sagtens være en skygge eller en særlig formet sten, men det ligner stadig meget et væsen, selvom mange ikke tror på det. Billedet kan også være manipuleret med et billedeprogram, men ifølge mange kilder er det 100% ægte. En helt anden teori er denne side, som vistnok bekræfter, at det ikke er en marsmand eller -kvinde. Har dog ikke selv fået taget mig sammen til at læse det, men spændende er det nu alligevel.

Billedet kan downloades her (stort!).

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)