onsdag den 17. februar 2010

Seks fede indie-spil for kun 110 kr. - et Valentine's Day-tilbud

Den 14. februar var som bekendt Valentine's Day. Man kan diskutere, hvor seriøs denne dag er, men ikke desto mindre har seks spiludviklere valgt at gå sammen for at lave The Indie ♥ Bundle. Denne må du absolut ikke gå glip af!

Jeg har i et stykke tid gået og overvejet at købe Machinarium, men jeg er glad for, at jeg ventede. Dette spil er nemlig med i indie-bundlen, som kan købes på nettet indtil fredag den 19. februar.

Jeg har samtidig været ganske interesseret i det abstrakte musikspil Auditorium, som man længe har kunne spille en gratis Flash-demo af på nettet. For nogle uger siden prøvede jeg også cellespillet Osmos på opfordring af Jonathan 'Braid' Blow.

Hver af disse spil er mellem $10-$20 værd, men ikke desto mindre kan man købe hele pakken for kun $20, hvilket svarer til lidt over 100 kr. Jeg kender ikke de andre spil, men det regner jeg med snart at komme til. Pakken indeholder følgende indie-spil:

  • And Yet It Moves
  • Auditorium
  • Aztaka
  • Eufloria
  • Machinarium
  • Osmos
Konceptet med at udgive en pakke som denne er rigtig god. Bare tænk på succesen med The Orange Box, hvor man fik fem fremragende spil til samme pris som ét. Folkene bag World of Goo lavede noget lignende sidste år, hvor man i anledningen af spillets fødselsdag selv kunne bestemme, hvor meget man ville betale 2D Boy for spillet. Man fristes til at tro, at udviklerne mister penge ved sådanne tilbud, men faktisk vil jeg mene, at det i det lange løb sagtens kan betale sig at yde lidt goodwill. Det betyder nemlig, at éns spil bliver mere kendt, og at folk begynder at snakke om det og fortælle det videre til vennerne. En viral markedsføring er mange penge værd - og man kan sige, at vi taler om penge, som firmaet alligevel ikke havde fået, hvis ikke det var for det gode tilbud.

Jeg anbefaler, at du køber The Indie ♥ Bundle, uanset om du er lidt eller meget interesseret i pakkens indhold. Spillene er alle af meget høj kvalitet, og det bedste af det hele er, at pengene går direkte til udviklerne, da der ingen mellemled er så som Valves Steam-platform. Tilbuddet slutter som sagt om et par dage, så det er om at være hurtig. Du kan endda vælge at give separate spil væk i gave til dine venner, hvis du allerede ejer et eller flere af spillene.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)