fredag den 5. februar 2010

Kosmetiske ændringer og masser af guldkorn på Wikzo-bloggen

Som nogen af jer måske har lagt mærke til, er der i de sidste ugers tid foretaget små kosmetiske ændringer her på bloggen. Først og fremmest er jeg - på opfordring af BonusNinja - begyndt at gøre brug af "jump-skift" funktionen. Jeg har nemlig fået min skrivelyst tilbage, og faktisk tager jeg mig selv i nogle gange at ville poste nye indlæg for ofte. Det er min opfattelse, at de færreste kigger forbi bloggen hver evig eneste dag, så derfor prøver jeg på at sprede tingene lidt ud. Det er mit mit håb, at jeg ved at have korte spisesedler på forsiden, frem for indlæggene i deres fulde længde, giver folk et bedre overblik over de ting, som jeg skriver. På den måde behøver man ikke scrolle langt ned for at se alle indlæggene; nu er det nemt og bekvemt at skimme overskrifterne og så ellers trykke på Læs mere ... ved det, som interesserer én.

Som altid vil jeg ligeledes slå et slag for bloggens RSS feed. Ved at abonnere på feedet behøver du ikke manuelt taste dig ind på hjemmesiden, men i stedet vil du få besked gennem din nyhedslæser, hver gang jeg publicerer nye blogindlæg. Jeg bruger selv Google Reader, som er en fremragende RSS-læser.

En anden ting, som jeg har leget med her på det seneste, er sideelementerne til højre. Jeg har igennem et stykke tid omarrangeret de forskellige bokse i sidebaren, så de passer bedre i forhold til hinanden. Jeg har desuden opdateret min linkliste over de blogs, som jeg fast følger med i, og jeg kan på det varmeste anbefale at tage et enkelt klik eller to forbi. Det eneste, du skal gøre, er at scrolle lidt ned og kigge ud til højre.

Hvad synes I om ændringerne? Er det blevet godt? Er selv ret vild det fadende RSS-logo, tag cloud'en og "Seneste indlæg"-boksen :-]

3 kommentar(er):

Jan sagde ...

Supergodt, Gustav :)

Jeg er ret vild med de thumbnails for relaterede og seneste indlæg. Tag-skyen er også cool.

Btw: Du må ALDRIG understrege tekst, der ikke er et link! :P

Gustav Dahl sagde ...

Hvorfor ikke? (til det med understregning)

Jan Jægermark sagde ...

Fordi de fleste vil tro, at det er et link og dermed prøve at klikke på teksten. Det forvirrer :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)