tirsdag den 23. november 2010

Tilkendegivelse om reklamer på bloggen

Som I måske har lagt mærke til, poster jeg indimellem nogle semi-suspekte indlæg herinde, som ikke rigtig minder om mine traditionelle skriverier.

Det skyldes, at jeg sommetider bliver kontaktet af diverse firmaer, som gerne vil reklamere gennem min blog. Da jeg kører bloggen 100% personligt, gratis og frivilligt, og jeg kan tjene lidt ekstra håndører ved engang imellem at poste lidt links til andre hjemmesider, har jeg valgt at sige ja tak. Jeg er selv ikke videre glad for at overproppe en personlig weblog med massevis af bannere og reklamelinks, men hvis bare det holdes på et nogenlunde niveau, og så længe det ikke generer nogen, synes jeg ikke, at det gør noget. Man kan ganske enkelt bare springe over de respektive indlæg og simpelthen lade være med at læse dem.

Jeg lover, at det ikke kommer til at tage overhånd, og bloggen vil stadig blive kørt, fuldstændig som den plejer (med de obligatoriske op- og nedture). Jeg føler bare, at det er bedst at være ærlig over for mine læsere, så derfor skriver jeg dette indlæg. Derudover synes jeg, at det er lidt cool (og smigrende), at der overhovedet findes folk derude, som mener, at min blog kan fungere som mediekanal på denne måde. Det har nok noget at gøre med min blogs alder, hvilket blot viser, at hvis man bliver ved længe nok, får man noget ud af det i sidste ende (dermed ikke sagt at jeg ikke har fået noget ud af bloggen tidligere; nu tjener jeg også lidt på det i ny og næ).

Ha' en god dag ude i det hvide snelandskab! :)

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)