mandag den 29. november 2010

Jeg var i avisen i fredags

For nogen tid siden kontaktede Århus Hovedbibliotek mig for at høre, om jeg i min position som medlem af Unge Spiludviklere havde lyst til at bidrage med en artikel i deres månedlige spil-klumme i Århus Stiftstidende. Jeg sagde selvfølgelig ja.

Vi aftalte, at jeg skulle skrive om fænomenet "game jams", da jeg netop i den måned selv skulle deltage til et i Aalborg, nemlig Indie9000.

I artiklen lægger jeg ud med at skrive lidt om Indie9000, hvor efter jeg forklarer, hvad game jams egentlig er for en størrelse, og hvorfor det er interessant at deltage i sådan et arrangement.

Jeg havde kun 4000 tegn (inklusiv mellemrum, kommaer, punktummer og lignende) til rådighed, så derfor er teksten ikke videre lang. Dog har man valgt at gøre brug af to sider, som handler om lidt forskelligt inden for computerspil, så min artikel ikke skal stå helt alene.

Selvom jeg gerne ville have skrevet en længere og mere fyldestgørende artikel, er jeg blevet glad for det endelige resultat. Det er naturligvis altid fedt at se sit eget navn i avisen, og jeg håber, at artiklen vil være med til at øge interessen for game jams i Århus og omegn.

Da jeg ikke kan finde artiklen på nettet, har jeg valgt selv at scanne ind, som I kan se herunder.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)