lørdag den 30. juli 2011

Så skal jeg sgu læse Medialogi på Aalborg Universitet, du

Her i nat frigjorde Aalborg Universitet omsider resultaterne for deres mange ansøgninger; universitetet har i år oplevet et kæmpe boost i antallet af ansøgninger i forhold til tidligere år. Ikke desto mindre kan jeg hermed ånde lettet op, da jeg er blevet optaget på bachelor-uddannelsen Medialogi!

Jeg husker tydeligt, da jeg i slutningen af 9. klasse sad og kiggede på UddannelsesGuiden for at finde ud af, hvad jeg skulle lave bagefter. Her havde jeg printet et hav af papirer ud, som alle omhandlede computer-relaterede uddannelse, deriblandt Medialogi. I mellemtiden endte jeg på Århus Statsgymnasium, hvilket jeg var rigtig glad for. Gradvist blev jeg mere og mere tændt på Medialogi, i takt med at jeg lærte flere at kende, som læser på denne uddannelse. I slutningen af gymnasiet fik jeg mulighed for at komme på et tre-dages brobygningskursus på Aalborg Universitet for at lege medielog for en stund. Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og det var fedt endelig at komme til at se, hvad det hele egentlig gik ud på. Vi blev naturligvis vist rundt for at se stedets lokaliteter (3D-biograf, lyd-studie, projekt-rum, m.fl.), og vi fik også stillet en opgave, hvor vi skulle lege med green screening, der bruges til blandt andet vejrudsigter.

For et års tid siden skrev jeg indlægget Medialogi - en god spiluddannelse?, og her fik jeg fin respons, som kun gav mig mere blod på tanden.

Derfor endte jeg med at søge ind for nogle måneder siden, og nu har jeg altså fået at vide, at jeg er optaget. Hurra!

Jeg glæder mig til studiestart den 1. september. I øjeblikket er jeg ved at skaffe en kollegielejlighed, men desværre lader det til, at jeg tidligst kan få en den 1. september. Dårlig timing, men sådan er det. Det bliver helt mærkeligt at skulle bo hjemmefra og klare alting selv, men omvendt ser jeg også frem til mere frihed og råderum over, hvad jeg laver. Jeg håber bare ikke, at jeg har glemt alt for meget om, hvordan man går i skole i løbet af mit sabbatår ...

5 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Stort tillykke også her, Gusse. Det lyder som om, du har gjort dit forarbejde godt. Du går helt sikkert en fed tid i møde.

/Peter

BrockPetersen sagde ...

Stort tillykke! Aalborg er en dejlig by - jeg studerede der selv i to år. :)

Søren sagde ...

Det lyder som en spændende uddannelse. Tillykke med det :)

Jan Kaczmarek sagde ...

Så flytter du vel ind i det nye sted et par dage før (hvis du HAR fået det)? Jeg har i hvert fald aldrig haft problemer med at få nøglerne 1-2 dage inden den officielle flyttedato.

Og ellers go' vind herfra :)

Anders sagde ...

Tillykke, og nyd nu studietiden - efter mit første år på uni kan jeg kun sige, at det uddannelsesmæssigt har været mit bedste år :) Det er en fornøjelse at kunne gå i dybden med ens interesser.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)