torsdag den 23. marts 2006

Pyha, endelig færdig


Så fik jeg skrevet alle nyhederne færdig angående Iwatas tale ved Game Developers Conference 2006 (lur mig, om du ikke allerede ved, hvor :P *host*NintenDome*hosthost*) . De største nyheder i mine øjne var helt klart det nye Zelda: Phantom Hourglass, samt den kommende info om Revolution. Glæder mig i al fald rigtig meget til Zelda DS, nu hvor vi skal vente så meget på Twilight Princess.

Nintendo GO lyder også som en rigtig god idé, jeg håber bare ikke, at den var fake :/

Nå, men alt i alt var det hele fedt ^_^

1 kommentar(er):

Søren sagde ...

Håber du ikke Nintendo GO er fake? O_O
Det er da det dårligste navn nogensinde synes jeg -.-

Men nu får vi se :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)