fredag den 24. marts 2006

Google Video vs. msn Video

Da jeg i dag skulle se et eksklusivt interview og klip omkring den kommende film over Da Vinci Mysteriet (den kommer om under 100 dage!), fandt jeg frem til Microsoft's bud på video-online.

Jeg kendte allerede Google Video, som er nemt, simpelt og gratis (nogle film koster dog penge). Når jeg kigger på msn Video indser jeg, at de har kopieret Google's gode idé. De ligner meget hinanden, dog bruger msn selvfølgelig Windows Media Player... og man skal SELVFØLGELIG se siden med Internet Explorer - Firefox vil ikke virke. Og det værste af det hele er, at der kommer reklamer ind mellem de klip, man skal til at se >_< href="http://video.google.com/">Google Video
msn Video

1 kommentar(er):

Søren sagde ...

Lol, jeg gider ikke engang prøve det når jeg ikke kan åbne det i FireFox >_<
Det er da for dumt.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)