fredag den 3. marts 2006

100% uundværligt PC-gaming program

For nogle dage siden fandt jeg et smart program, der hedder Game Jackal.

Programmet koster knap 70 kr., men man kan prøve en gratis fuldversion i 30 dage.

Game Jackal er et gaming-gear, som alle garvede computerspillere burde have. Programmet gør sådan, at man ikke skal til at putte sine slidte og ridsede CD'er i maskinen, hver gang man skal spille.

Det er udviklet på en kode, der gør, at den kan registrere, hvilke programmer, der automatisk bliver brugt fra CD'en, når man spiller et computerspil. Derved kan det kopiere disse filer til en profil og lave et slags billede af CD-Rom'en (eller DVD-Rom'en).

Nu tænker du måske: "Det er da ulovligt!", men nej, det er det ikke. Programmet er ikke til for at kopiere spil fra venner og Internettet mm., men for at spare den tid at skulle proppe spil-CD'en.

Hvis man benytter det korrekt, er det 100% lovligt, og det virker med langt størstedelen af alle nyere spil. Hvis et spil ikke kan indfinde sig med programmet og stadig beder om at sætte CD'en i ved start, kan man på deres forum heldigvis få masser af hjælp og support.

Men, men... lige så at jeg skulle til at købe fuldversionen af Game Jackal finder jeg ud af, at min computers DVD-driver af en eller anden mystisk grund ikke kan finde ud af det med DVD-Rom spil. Det virker med spil så som GTA 2, Lego Star Wars, Worms World Party, Need For Speed: Underground 2 og lignende, men det fungerer ikke rigtig med mit Battlefield 2 og Call of Duty 2, som begge ligger på DVD-skiver i stedet for CD'er.

Medmindre jeg ikke får mine DVD-spil til at virke, køber jeg nok programmet en dag - det er virkelig lækkert og fedt. Især den nemme og flotte brugerbase er sej! :D

Hjemmeside for Game Jackal med forum og link til download af den trial-udgaven.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Der findes også andre programmer der kan gøre præcis ligesom det dér, helt gratis.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)