mandag den 5. marts 2007

Nyt fjernsyn \o/

I anledningen af min mors fødselsdag var vi forleden ude og købe et fladskærmsfjernsyn, et Hitachi 26". Vi var først nede og se på forskellige fjernsyn i Elgiganten i byen, og der bestemte vi os for et Philips et eller andet. Men løb vi i problemer; for det første var ekspedienten dum som en dør: Han prøvede hverken at virke flink og sælge sit produkt, og han anede ikke en snus om fladskærmstv'er ... efter megen snak frem og tilbage (alt hvad han fortalte os, havde vi læst i et reklameblad) fandt vi ud af, at fjernsynet var udsolgt, og vi kunne ikke komme på bestillingsliste. Herefter tog vi ud til Tilst i en større Elgiganten, og her var servicen meget, meget bedre. Vi snakkede med en flink mand, der øjensynligt havde stor forstand på det, og han hjalp os til at vælge lige netop Hitachi i stedet for Philips.

Vi købte også en (ifølge ham) god harddiskoptager fra LG, men den får vi først om et par uger, da den var udsolgt i butikken. Det undrer mig, at et køb afhænger SÅ meget af sælgeren - er han udvidende og gider ikke sælge sit produkt, eller er han imødekommende og ved noget om det, han snakker om. Der er stor forskel, har vi netop erfaret.

Nå, men vi kom altså hjem med et rigtig godt og knivskarpt tv, og manden slog endda et ret stort beløb af prisen, fordi vi både købte fjernsyn og optager sammen med en forsikring. Jeg tager muligvis et billede af skærmen en af de kommende dage :)

7 kommentar(er):

Søren sagde ...

Et stort tillykke til din mor herfra :D
Og tillykke med jeres nye fjernsyn ^^

Jan Jægermark sagde ...

Tløk der .. Kan det have været dette tv:
http://www.elgiganten.dk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenDK-Site/da_DK/-/DKK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=BSSz6oZKU8dSR0EjRNJBwx1k0000hQK8F0-F?ProductID=7vvD4QFHNlwAAAEOIDI03xic&CatalogCategoryID=29DD4QFH2qQAAAEOqw803xiY

Gustav Dahl sagde ...

Jep, tror du har fundet det rigtige. Billedet siger dog ikke en dyt, da de allesammen ligner hinanden :P

J3pseN sagde ...

Hitachi og Philips er helt klart de bedste fladskærmsmærke, desværre også nogen af de dyreste.

Tillykke med den :D

Anonym sagde ...

Tillykke med maskineriet :)

Hvis jeg lige skal knytte en kommentar til ElGigantos' medarbejder - han får selv tillæg på lønnen når han sælger bestemte mærker, bl.a. Hitachi :p Det forhindrer dog ikke jer i at nyde tv'et, han har jo ikke ligefrem snydt jer.

Anonym sagde ...

Det er jo rigtigt nok, det med ekspedienter. Jeg kan bare ikke tage de lømler, der bare står og kigger på med et snotdumt udtryk i ansigtet. Så hellere en, man i det mindste kan snakke almindeligt med >_>

Tillykke med TV'et forresten :) Man kan da altid håbe, at du for lov at game på det en gang imellem :P

Sturm sagde ...

Gisp, advarede jeg jer ikke imod Phillips!? Nå godt valg med det der Hitachi frem for Phillips i hvertfald. Men en hard-disk optager ... fra LG? oh well ...

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)