søndag den 11. marts 2007

Tid til opdatering - blogs fjernet

I lang tid har jeg samlet på links til andre folks weblogs, men i dag var det tid til hovedrengøring, fandt jeg frem til. Derfor har jeg nu fjernet en del af de mange blogge (kan ikke bestemme mig for, hvordan man skal skrive ordet blog i flertal >.>) ude i højre side, som alligevel ikke er blevet opdateret i lang tid.

Som jeg har nævnt nogle gange tidligere, er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil have et link til din blog.

BTW, jeg var lige inde på Matt Casamassinas IGN-blog og læste om et ret fedt EA-arrangement for SSX Blur. Tjek det ud!

Hav en fortsat god søndag :]

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)