lørdag den 17. marts 2007

Tidsinstillede spildemoer

Bah, hvor jeg hader dem. Hvorfor kan udviklere generelt ikke finde ud af at lave en ordentlig demo af deres kommende spil? For eksempel fik jeg fat i en cd-demo i EB Games i går. Det var pc-versionen af Teenage Mutant Ninja Turtles (bygger over den nye film). Fedt, gratis prøvespil, tænkte jeg og tog den med hjem. Efter et par minutter er demoen installeret på harddisken, og jeg starter spillet op. Udover en kort forfilm (ser egentlig rimelig interessant ud), bliver jeg smit direkte ind i spillet med et ur i toppen af skærmen. Først fem-seks minutter senere finder jeg ud af, at dette er den tid, jeg får lov til at spille demoen.

Hvorfor gør de det? Laver en demo med tidsbegrænsning? Det er sgu da skide irriterende! Det ville være meget bedre, hvis de blot lavede en verden, som man kun kunne spille i demoen og så ikke mere. Så har man oceaner af tid til at udforske de få ting, der er i spildemoen. Og hvorfor tage features ud af et demoen så som multiplayer, når det nu er det fede ved selve spillet?
Tidsbegrænsede demoer, nej tak!

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Ok, træls.

Må håbe, at spillet ikke har tidsbegrænsning o_<

Jan Jægermark sagde ...

Ja .. træls :S

Anonym sagde ...

Det stinker i sandhed. =|

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)