søndag den 13. maj 2007

En tryllekunster bliver frosset ned

I går så jeg Tomb Raider 2 på TV2 - en udmærket film, skønt den er lidt for overdimensioneret efter min mening. Nå, men efter filmen kom der en udsendelse om en illusionist/tryllekunster ved navn David Blaine. Man så ham udføre en masse tricks på gaden, så som at sluge en ring og få den ud af øjet, sætte ild til et kort med de bare fingre og få en død fugl i en park til at blive levende (!!).

Udover alle disse magiske numre havde manden besluttet sig for at gøre noget, som ingen har prøvet før ... at stå op i tre døgn i træk med metertykke islag omkring sig. Dette "stunt" blev kaldt "Frozen in Time" og blev udført på en gade i New York, hvor alle kunne komme forbi og se til. Tror det eller lad vær - men han gjorde det, han gjorde det sgu. Han stod indelukket bag den tykke is i 61 timer uden mad og søvn. Bagefter var, da han kom ud, var han meget desorienteret og underlig i sit hoved ... men kroppen havde ikke taget skade, og en måneds tid efter kunne han gå ordentligt igen.

... vildt o.O

2 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Ej .. jeg glemte sgu at se det. Så ellers godt at det ville komme efter Tomb Raider 2.

Mulldarran sagde ...

David Blaine er for fed!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)