lørdag den 12. maj 2007

Mit første 3D-billede

I fredags viste en klassekamerat mig nogle billeder, han havde lavet i et gratis program kaldet Blender. Det var billeder i 3D, og jeg har længe været fascineret af sådanne ting. Da jeg kom hjem, hentede jeg programmet og læste nogle hurtige guides for at komme i gang.

Følgende er resultatet. Først ville jeg lave World Trade Centers; dernæst lavede jeg et slags vandtårn, som blev til et Donut Hus, og til sidst lavede jeg et mærkelig hus med en rund kugle ovenpå. Aben i venstre hjørne er bare for sjov; en lille maskotfigur som hører med i programmet.

Jeg ved godt, det ikke er alverden, men jeg er alligevel rimelig stolt af mit billede. Jeg har dog ikke helt forstået at lave ordentlige overflader endnu. Grunden til, at husene har skakternslignende farver, er, at det så dumt ud, hvis bygningerne kun var én grå farve. Det skal forestille vinduer ...

Nå, men programmet som sagt gratis og nemt at gå til. Der findes mange gode (og endda danske) tutorials, som kan sætte én i gang [:

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)