tirsdag den 10. juli 2007

Hello to you, England

Sådan. Langt om længe er det lykkes os at bestille fly- og hotelbilletter til om to uger, hvor den syvende og sidste Harry Potter-bog, Deathly Hallows, udkommer. Jeg har længe glædet mig til den, og jeg skal selvfølgelig også ind og se den nye film på fredag. Jeg er i øvrigt i gang med Wii-udgaven af spillet (:

Nå, men vi fik altså købt billetter i går. Først var vi inde på RyanAir's hjemmeside, men det hele var MEGET forvirrende. Man skulle tage stilling til en helt masse, og til sidst gav vi op. Heldigvis fandt vi en smart hjemmeside, London.dk, hvor man nemt og forholdsvis billigt kan købe flyrejser og hotelophold til England i én samlet pakke. Vi flyver fredag morgen, den. 20 juli, og kommer hjem igen søndag eftermiddag. Fredagaften har vi bestemt os for at stå i kø til en af de store bogbutikker i byen, Waterstone's på Oxford Street, som holder midnatsarrangementer i hele landet. Samme gjorde de ved udgivelsesen af Halvblodsprinsen, og efter sigende var det en stor succes.

Jeg glæder mig rigtig meget; både til at læse den sidste bog og til at gå rundt i London og se på særværdigheder så som Big Ben, voksmuseet Maddam Tuso og så videre. Ingen i vores familie har prøvet at være i England før, så det skal nok blive en sjov tur for os alle. Jeg tager sandsynligvis en masse billeder derhenne, men indtil videre må I "nøjes" med nogle billeder fra Waterstone's udgivelse af Harry Potter 6.


Ps. det slår mig lige, at det ville have været vildt blæret, hvis bogen blev udgivet i sidste lørdags. Den 7. i måned nr. 7 i år 2007 udkom 7. bog i serien. See? Bogen må jo for længst være færdig nu, og hvad gør to uger? Nå, men nu må vi altså vente til den 21. i stedet
Desuden udkommer den danske udgave en måned senere end forventet, nemlig den 10. november. Dette gør ikke det store for mig, da jeg fint kan nøjes med den engelske version (selvom jeg nok også køber den danske, når den kommer).

Pps. i min søgen efter den danske dato fandt jeg en fremragende dansk Potter-hjemmeside, jeg lige vil dele med jer: Potterworld.dk

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Hvis man vil have fuldt udbytte af London er et metrokort uundværligt. Så kan I også nå at se det hele :) London er en fantastisk by, og der er utrolig meget at se - så sørg for at prioritere hvad I vil se, ellers går tiden hurtigt med noget andet spændende :p

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)