onsdag den 25. juli 2007

Lidt ændringer i bloggen

Som I måske har lagt mærke til, har jeg med tiden ændret en smule på sidepanelet til højre. Før var der blandt andet RSS Nyheder fra Newz.dk og Go Nintendo, men dem har jeg valgt at fjerne igen. Nu har jeg tilføjet et link til mit nye fotoalbum samt startet min egen link-liste, hvor jeg vil tilføje de hjemmesider, jeg finder nyttige, sjove eller interessante.
Jeg har også inkluderet en afstemning, et nyt tiltag fra Blogger, som jeg håber, I vil deltage i.

Oh, nå ja. Jeg har forresten også opdateret toppen af bloggen, topbanneret, hvor der før blot var en simpel tekstbeskrivelse. Nu har jeg uploadet et billede, som jeg brugte for et halvt års tid siden, men som jeg først nu har fået mulighed for at bruge igen (da Blogger skiftede til version to, havde jeg svært ved at bruge billeder i toppen). Jeg har ændret det en lille smule siden sidst, og jeg er selv godt tilfreds med billedet.

Kom gerne med idéer til flere ændringer, som er med til at gøre denne blog pænere og/eller mere overskuelig.
Happy blogging! [:

1 kommentar(er):

BonusNinja sagde ...

Hot stuff ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)