onsdag den 31. oktober 2007

Canada > England

I augustmåned forudbestilte jeg Nintendo DS-spillet Phoenix Wright: Trials and Tribulations på Videogameplus.ca (Canada). Desværre blev spillet udskudt til i fredags, den 26. november.

For to uger siden forudbestilte jeg ligeledes Wii-spillet Metroid Prime 3: Corruption på Sendit.com (England). Spillet blev lanceret i Europa i sidste fredags.

Begge spil blev altså afsendt i fredags på nogenlunde samme tid. Nu kommer det spøjse: Jeg har netop modtaget Phoenix Wright 3 i dag, men har endnu ikke set noget til Corruption. Selvom der selvfølgelig er mange ting, der har indflydelse på dette, er det nu alligevel lidt underligt, at en pakke fra Canada er hurtigere om at nå til Danmark end en pakke fra England.

Nå, men har spillet det en lille smule. Første sag er klaret; den var ganske spændende og fortalte en del om Phoenix' fortid. Elsker den spilserie :D

Opdatering: I dag, torsdag, modtog jeg så Metroid Prime 3. Har spillet det ganske kort; det lader til at være rigtig fedt med en god styring, men ellers bare meget af det samme som tidligere. Udviklernes kopi af Xbox 360'ens Achievementsystem virker dog ret simpelt ...

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)