onsdag den 24. oktober 2007

Dansk translator på nettet

Vi kender det blandt andet fra Babelfish og Google, men lige nu er det svært at finde et sted, der kan omskrive andre sprog til/fra dansk. Fandt forleden dag sådan en, og den fungerer faktisk helt fint. Selvfølgelig er det lidt svært at forstå 100%, men hvis man bruger sin logiske sans og læser ud fra sammenhængen, er det egentlig ikke så svært igen.

GramTrans
Oversætter både fra og til de nordiske sprog, samt portugisisk og esperanto ... gad godt at lære sidstnævnte sprog en dag :P

Minder mig om, at jeg skal have min første spansklektion på gymnasiet i morgen. Glæder mig!

4 kommentar(er):

LegendDK sagde ...

Genialt :D
Smart, at man nu kan oversætte til dansk.

M!kk3l sagde ...

Nice, lyder meget godt. :)

Anonym sagde ...

Fedt, sådan en har jeg ledt efter længe :D

Anonym sagde ...

Works great. That is how I read your blog :D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)