lørdag den 27. oktober 2007

Stor, dybdegående og dansk guide til Ubuntu

Som I måske ved, har jeg i et halvandet års tid været rigtig glad for Linux-distributionen Ubuntu. For nyligt udkom version 7.10 (år 2007 og måned nummer 10, oktober), hvor den største nyhed helt klart er indbygget Compiz Fusion. Det er virkelig nice lavet, og forleden dag var der da også en pige i min klasse, der spurgte, hvordan min bærbare maskine kunne vise alle de spøjse effekter (hun kører selv Windows Vist) :P

Nå, men på nettet findes utallige af guide til Linux-verdenen. De ofte er på engelsk og kræver typisk en førviden. Derfor kan det være svært for en almindelig person at skifte til noget andet end Windows uden at have en rettesnor, der hjælper én på vej.

Denne guide er utrolig godt skrevet og dækker de mest basale behov for en computerbruger; hvem ved, måske vil Ubuntu i den nærmeste fremtid blive mere populært blandt hr. og fru Jensen? :)

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)