mandag den 7. april 2008

Så er jeg blevet brawl'er

Jeg ved godt, at jeg efterhånden har hypet det pænt meget, og derfor lover jeg, at dette bliver en af de sidste, hvis ikke den sidste, gange, det vil ske her på bloggen. I dag modtog jeg nemlig Super Smash Bros. Brawl fra Play-Asia efter næsten to ugers ventetid. Jeg kører spillet via en Freeloader, og det fungerer rigtig godt. Spillet er enormt fedt, fyldt med baner, modes, karakterer og så videre. Det bliver helt sikkert en titel, jeg vil bruge meget lang tid på i fremtiden ... tænk bare, jeg købte Melee til GameCube i 2002 og spiller det stadig i ny og næ!

Men altså, som I nok ved, er en af de nye features ved denne udgave af Smash Bros. den meget ventede online-del. Desværre, i modtsætning til Xbox Live, kræves der, at man registrerer sine venners koder, før man kan spille mod dem. Ok, sådan er det, og vi kan intet gøre ved det. Derfor vil jeg gerne poste min vennekode her, og hvis I tilføjer mig, må I meget gerne skrive det i en kommentar, så jeg kan skrive jeres kod ind i mit spil (begge spiller SKAL nemlig tilføje hinanden, før det fungerer).

Wikzo
4854-6521-9078

Her til slut vil jeg linke til en hjemmeside, jeg opdagede for ganske nyligt. Hjemmesiden hedder All Is Brawl og er et samlingssted for Smash-fans over hele verden. Jeg har tilladt mig at oprette en gruppe udelukkende for folk i Skandinavien, så vi kan få nogle lag-frie kampe. Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig her ... også selvom du ikke har Brawl endnu (det udkommer sandsynligvis først mellem juni og august i Europa.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)