søndag den 20. april 2008

Jeg tror på Kid Icarus Wii

Mange gamere verden over er begyndt at spekulere på Nintendo Wii's fremtid. Næsten alle de store spil er allerede ude, og Nintendo har så småt opbrugt deres enorme katalog af gode serier så som Mario (inklusiv sportsspillene), The Legend of Zelda, Metroid Prime, Mario Kart og Super Smash Bros. Hvad mangler maskinen så? Et nyt F-Zero spil er et godt gæt, og så er der naturligvis det meget mystiske Diasaster: Day of Crisis, som ingen rigtig kender noget til. Eller hvad med et nyt Donkey Kong (ikke musikrelateret)? Eller et nyt spil med Yoshi i hovedrollen, eller hvad med et Earth Bound/Mother RPG-eventyr, der også udkommer i Europa? Uanset hvad, så er konklusionen ganske klar: Nintendo bliver nødt til at finde på noget helt nyt, nogle nye IP'er, ligesom Miyamoto gjorde med Pikmin til GameCuben, som faktisk er en af de nyeste idéer fra Nintendo-teamet. Selv Masahiro Sakuari fra Sora Ltd. (Smash Bros.) indrømmer det.

"It’s an incredible number of characters and a group of really well-known series. And to think that they all had their beginnings in Japan…wow! When they’re all lined up like this, it becomes obvious that there is roughly 6-year blank before and after Pikmin.

While there have been big series since then like 'Animal Crossing,' 'Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day,' and 'Wii Sports' it does seem that coming up with a completely new character-driven series has gotten more difficult recently."
Den årlige E3-messe nærmer sig drastisk, og Nintendo har flere gange lovet, at de vil fremvise store nyheder. Ifølge Reggie Fils-Aime fra Nintendo of America har de styr på det hele, og vi vil ikke mangle spil til resten af dette år. Derfor er folk begyndt at spekulere over, hvad det mon kan være af titler, der blive vist frem. Udover F-Zero, som sidste gang så dagens lys på GameCuben, er der mange rygter om et nyt Animal Crossing. Det er meget oplagt, da det eneste udviklerne behøver at lave, er at opdatere Nintendo DS-udgaven og lægge et par online-funktioner ind hist og her.

Et helt andet spil, som der flere gange er blevet diskuteret, er Kid Icarus med engledrengen Pit. Spillet er kun udgivet på NES og Game Boy, og i Super Smash Bros. Brawl er Pit en spilbar karakter. Han er, som én af de eneste i Brawl, en person med egen bane, selvom spillene, han optrådte i, er meget gamle. Derfor tænker jeg, at Nintendo har gang i et eller andet med denne serie. Et kategoriseret gæt er en Wii-udgave, hvor man i 3D styrer rundt som englen højt oppe i skyerne. Det er før set med eksempelvis Metroid-serien, at en 2D sidescroller tog springet til fuld 3D, og det må man sige, at udviklerne er sluppet rigtig godt fra. Jeg forestiller mig derfor Kid Icarus Wii som en slags blanding af det velkendte The Legend of Zelda og så NiGHTS fra Sega, hvor man flyver rundt i en drømmeverden. Pit styres rundt med Wii Remote og Nunchuk, som virker oplagt, til når han slås med sit sværd og skyer med pile. Jeg har herunder kreeret en simple tegning, der viser, hvordan man kan holde buen. Det skal ikke være så primitivt som i Twilight Princess; nej, man holder den ligesom i virkeligheden, trækker Wii Remoten tilbage og slipper så, hvorefter en pil suser afsted.

Jeg ved det sgu ikk'. Det virker bare så oplagt, at Nintendo hiver Kid Icarus-serien frem igen. Hvorfor ellers have så meget arbejde med ham (figur, musik og sågar en bane) i Brawl? Og jeg er tydeligvis ikke den eneste, som tænker over det. IGN har flere gange skabt rygter om selvsamme. Men lad os nu se, hvad fremtiden byder os ...

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg har ikke lige noget bud på, hvilke titler der måske/måske ikke diskes op med, men der er ingen tvivl om, at en af de store fremtidige features, er Johnny Lee's opdagelser af wii'ens potentiale.

Selvom bl.a. EA er begyndt at arbejde med hans teknik, er det nok begrænset, hvor meget af det vi når at se i år. Men til næste år er jeg sikker på, at vi får de første udnyttelser af teknikken til spil at se.

Prøv at checke nogle Johnny Lee videoer ud på Youtube:

http://youtube.com/results?search_query=wii+%2Bjohnny+lee&search_type=

Gustav Dahl sagde ...

Tak for kommentaren. Har godt set nogle af hans film; han er sgu dygtig! Head-tracking var faktisk understøttet som et slags easteregg i Steven Spielbergs BOOM BLOX indtil for ganske nyligt, hvor EA fjernede det uden nogen officiel grund.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)