søndag den 27. april 2008

Et gratis, sjovt spil: Teeworlds

Forleden dag snublede jeg over et onlinespil kaldet "Teeworlds" (hed tidligere "Teewars"). Det er gratis at hente og virker både på Windows, Linux og Mac OSX. Jeg har indtil videre spillet det på min bærbare med Ubuntu, hvor det kører rigtig godt. Så vidt jeg har forstået, virker det på tværs af platformene. Altså kan jeg spille på min Linux-maskine mod en, der kører Windows eller Mac.

Kort fortalt er det et shooterspil med platformelementer. Spillet er i 2D, hvor man styrer nogle små runde mænd, der ligner lidt Kirby fra mange af Nintendo's spil, rundt på en bane for at skyde fjender. Der er flere slags våben, og ved sin højre hånd (eller nærmere højre musetast) har man en grappling hook meget i stil med ninjarebet fra Worms-serien. Denne kan man bruge til at bevæge sig rundt omkring, hvilket er ekstremt sjovt. Spillet er lige nu i udvikling, men det fungerer allerede meget fint. Der er tre spilmodes: Deathmatch, Team Deathmatch og Capture The Flag. Tempoet er højt og minder mest af alt om en forsimplet udgave af Unreal Tournament. Banerne er hjemmelavet, og jeg har da prøvet en række sjove indslag så som én, der er bygget over Super Mario Bros. komplet med underverden, Warp Pipes og det hele. Jeg prøvede også en særlige racerbaner, hvor det ikke gælder om at skyde modstanderne, men at komme først i mål ved hjælp af førnævnte klo/reb. Det er helt vildt sjovt, og jeg kan varmt anbefale spillet. Selvom det er simpelt, er det stabilt med en god ingame-browser og flot designede baner.

Læs mere om spillet her, hvor du også kan downloade det.

1 kommentar(er):

LegendDK sagde ...

Lyder godt :)
Håber da min gamle, virus-befængte computer ka' køre spillet nogenlunde hurtigt...

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)