tirsdag den 7. oktober 2008

Lommeregner i LittleBigPlanet

Jeg ejer ikke en PlayStation 3, men hvis jeg gjorde, skulle jeg uden tvivl have fat i det meget omtalte LittleBigPlanet, som er et sandkassespil, hvor du stort set kan kreere alt. Det ser utrolig sjovt og omfattende ud, og allerede nu ligger der en masse spøjse kreationer på YouTube, hvor folk fremviser, hvad de har kunne få ud af spillets værktøjer.

Her i dag faldt jeg over en helt speciel video, hvor en franskmand har formået at skabe en lommeregner i spillet. Det vilde ved det hele er, at der ikke er nogen funktion til dette indbygget på forhånd, og derfor har personen skulle sammensætte et netværk af flere hundrede ledninger. Resultatet er en lommeregner, der kan foretage addition og subtraktion. Imponerende!Hvis du som jeg ikke har råd til en SpilleStation 3, så vil jeg varmt anbefale Phun, som er et gratis pc-program, der kan nogenlunde det samme. Det er faktisk et rigtig sjovt spil med masser af muligheder.

[PlayStadium]

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det er jo helt vildt. Hvordan kan man lave sådan noget? o___o

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)