lørdag den 29. november 2008

Min Gmail er en ninja

For et par uger siden rullede Google en lang række temaer ud til deres mailservice. En del af dem er faktisk rigtig gode, og mit yndlings er helt klart temaet med de dødsensfarlige ninjaer. For at skifte tema skal du blot gå ind under Indstillinger og så fanebladet "Temaer". Her er et screenshot af min Gmail (har valgt at vise SPAM-bakken for ikke at afsløre alle mine private mails).
Når man alligevel bruger så meget tid på at læse og skrive mails, hvorfor så ikke peppe udseendet lidt op, så det gør én lidt gladere i hverdagen?

4 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Gmail er det bedste (sammen med Thunderbird). Da jeg så de nye tema-muligheder, ændrede jeg til et eller andet halv-tilfældig tema, men skifter sikker tilbage til det originale tema igen. Sådan er det i hvert fald gået med iGoogle. Googles egne temaer er som regel bare lettere og mere brugervenlige ift. alt andet. Men nice ninja-tema, der :P

Anonym sagde ...

Dang, du skulle have brugt pirater D:

Gustav Dahl sagde ...

Ninjaer er definitivt sejere end pirater, Jonas, og det burde du vide!

Får mig til at tænke på Castle Crashers (XBLA-spil), hvor der er en mission med piratninjaer. Det er sgu meget cool.

Søren sagde ...

Mit gmail-tema er et tema, der ændrer sig alt efter vejret, hvor jeg bor. Det er rimelig street.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)