tirsdag den 15. maj 2007

Er du klar til at brawl'e?

Oh yeah! Et af mine mest ventede spil - nej, faktisk mit allermest ventede spil nogensinde - ser ud til at få afsløret noget meget vigtigt ... om syv dage. Spillet er selvfølgelig Super Smash Bros., en must-have spil til GameCube og Nintendo 64; jeg har brugt flere hundrede timer på Melee, og denne gang foregår det på Wii under titelnavnet Brawl (hvilket betyder "slagsmål").

Spillet blev første gang vist frem for et år siden til E3 i form af en kort trailer. Siden da har vi ikke hørt særlig meget fra det, udover nogle få billeder og indscanninger. Rent faktisk lovede Nintendo's boss #1 for to år siden, igen ved E3, at spillet ville blive en launchtitel til Nintendo Revolution (bedre kendt som Wii i dag). Okay - det blev det ikke ... og med god grund! Selveste Mashahiro Sakurai (manden bag den lyserøde sky Kirby) har nemlig lovet, at spillet vil indeholde onlinegameplay; noget, mange har glædet sig til i lang tid. I samme forbindelse fortalte han også, at vi ikke bør smide vores GameCube-controllere ud. Det lader nemlig til, at selvom det nu foregår på Wii, vil Brawl stadig udnytte den (efter min mening) fremragende controller fra den lilla spillekube.

Alt dette lyder ganske lovende, og mange, heriblandt mig selv, er enormt hypet på dette spil, som er blevet lovet en udgivelse i 2007. Udover de obligatoriske nye baner, modes og personer (blandt andet deltager Snake fra Metal Gear denne gang), glæder jeg mig meget til at banke/få bank af andre levende personer over internettet. Jeg er også spændt på at se, hvordan spillet vil fungerer - vil GameCube-controlleren blive et krav, og hvis ja, vil den så være inkluderet i pakken? Og hvad med Wii Remoten; vil der være særlige spillemodes, hvor man skal bevæge sig for at slå/sparke/hoppe?

Én ting er sikkert ... det bliver stort, en stor nyhed vil blive afsløret om præcis syv dage, ifølge den officielle hjemmeside. På nuværende tidspunkt er der tre rygter om, hvad der bliver afsløret, hvor jeg kun ser mulighed for at nummer 1 og 3 går i opfyldelse.

1. Spillet vil indeholde den temmelig underlige alfemand Tingle fra Zelda-serien, som alle elsker og hader på godt og ondt.

2. Spillet vil udkomme både til Nintendo Wii og GameCube. Dette vil absolut ingen mening give, og jeg håber, dette bare er en misforståelse af en art.

3. Udgivelsesdatoen bliver afsløret. Dette kan sagtens være reelt; dét håber jeg!

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Oh yeah! Det bliver uden tvivl Wii'ens stærkeste spil!
Hvad sker der helt præcis om syv dage? E3?

Mulldarran sagde ...

oh yeah! Næst efter Galaxy!

Om syv dage åbner den nye Brawl side jonas ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)