søndag den 23. december 2007

At drømme på et metaplan

I morges lå jeg i min seng og tænkte. Jeg havde drømt et eller andet om nogle gamle venner, som jeg snart skal mødes med igen. Hvad det end var, har jeg glemt det nu, som det så ofte sker, når man drømmer om natten. Derfor lå jeg og undrede mig over, at man glemmer nogle drømme, mens man kan huske andre. Jeg kan eksempelvis huske et par drømme, jeg havde for flere år siden ...

Da jeg var omkring 10-11 år drømte jeg, at jeg var havnet i den der strandbane fra Banjo-Kazooie til Nintendo 64 - I ved, den bane hvor der svømmer en glubsk haj rundt i havet, og hvor man på et tidspunkt leder efter en puslebrik inde i et kæmpe sneglehus. Nå, men jeg befandt mig altså i denne spilverden, husker jeg. Jeg blev jagtet af nogle ulve (såvidt jeg ved, er der ingen ulve i dét spil) og var meget bange. Men på et tidspunkt sagde jeg til mig selv: "Det er altså bare en drøm, der sker intet, når de æder mig." Dette tænkte jeg inde i drømmen, og så var jeg ikke bange for de farlige ulve længere. Jeg har haft mange lignende episoder, men denne er den mest fremtrædende i min hukommelse.

Hvorfor jeg skriver dette her på bloggen er mig uvidst; jeg synes bare, det er ret spøjst, at man kan drømme på et meta-agtigt niveau. Det har helt sikkert noget med under- og overbevidstheden at gøre, men helt præcist hvad, er svært at tyde.

3 kommentar(er):

M!kk3l sagde ...

Ret cool, faktisk. :)

Forresten, du skriver i min blog, at man skal have en MSN-konto, hvor der står man er over 18 år. Jeg har netop set, at man kan ændre alderen på sin konto. Tror du ikke bare man kan gøre det sådan?

Gustav Dahl sagde ...

Som jeg skriver, kan du lige så godt have en Hotmail får dit MSN'eri og en for dit Gamercard. Hvis du blander disse to sammen, bliver det bare bøvlet :)

Anonym sagde ...

Man skulle ellers tro, at netop du ville have slemme mareridt om en bestemt heks i det spil :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)