lørdag den 22. december 2007

Feliz Navidad

Så er det ved at være tid; den 24. nærmer sig, og alle er i julehumør (eller -stress). I går holdt mit gymnasium juleafslutning, hvor der blev spillet en masse god musik, årets julestil blev kåret (samt læst op af den pågældende elev), og videokonkurrencen sluttede med en præmie på 3000 kr. til de personer, der kunne lave den bedste introduktionsfilm for skolen. Jep - ferien er sgu veltrængt, og jeg skal faktisk ikke rigtig andet end at slappe af i to uger.

Hvordan skal I fejrer julen i år? Vi har i mange år haft tradition for at gøre det hjemme, men denne gang tager vi et smut forbi vores bedsteforældre. Angående julegaveønsker er min liste ikke særlig lang. Jeg føler, at julegaver er ved at blive en smule overrated; jeg vil meget hellere nyde julen end at ønske mig en helt masse ting. Der er ingen overraskelser ved gaverne mere - man får bare det, man har skrevet på sin liste, hvilket er ret kedeligt efter min mening. Apropos overvurderet er jeg lidt muggen over min skrabejulekalender, hvor jeg kun manglede én julemand og ét juletræ for at vinde 50.000 og 1 million kr. Har nemlig skrabet de sidste felter fordi, min lillebror forleden dag havde skrabet alle mine en lille smule i midten, så man kunne se, hvad der var på dem.

Nå, men glædelig jul.
Håber I har nydt mit juledesign her på bloggen :]

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det er meningen, at man ska være lige ved at vinde, så man for lyst til at prøve lykken igen. ;D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)