lørdag den 8. december 2007

Happy anniversary, Wii!

Der er ikke så meget at sige; i dag er det præcist et år siden, Nintendo Wii blev udgivet i Europa (sandsynligvis derfor, at Nintendo-Europe.com er blevet redesignet). Jeg selv var ude at købe den på dagen, da EB Games åbnede klokken 10, og jeg har bestemt haft mange gode stunder med maskinen.

Jeg er rigtig glad for min Wii, men hvis jeg skal være helt ærlig, bruger jeg den ikke så ofte, som jeg gjorde i starten. Jovist har jeg for nyligt modtaget Metroid Prime 3 og Super Mario Galaxy, men det er nu nærmere min Xbox 360, jeg bruger mest. Lige nu glæder jeg mig allermest til Super Smash Bros. Brawl, Battalion Wars II og Mario Kart Wii ... hvad med jer, hvad glæder I jer til?

Ps. jeg har stadig denne hængende på min væg. Skifter den sandsynligvis ud, når vi får en europæisk udgivelsesdato for Brawl.

1 kommentar(er):

M!kk3l sagde ...

Hehe, nice. Tillykke, Wii! :D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)