søndag den 2. december 2007

Call of Duty 4 på Veteran - er du gal, dét svært!

I mandags modtog jeg langt om længe Call of Duty 4: Modern Warfare fra Gamehubs.com for blot 250 kr. Enormt god service, og spillet er virkelig fedt.

Jeg gennemførte det i dag og har sat mig for at få alle 1000 Gamerpoint. På nuværende tidspunkt har jeg 560, så der er stadig et stykke vej endnu.

Da da jeg mangler en hel del 'Gennemfør-disse-baner-på-det-sværeste-niveau', har jeg valgt at kigge lidt rundt på nettet for at få hjælp. Fandt frem til en film på YouTube, hvor man ser en person gennemføre den sidste bane, en epilog på 60 sekunder, i spillet på Veteran. Jeg brugte selv enormt lang tid på denne i Hardened (sværhedsgrad nummer tre ud af fire), men det er ingenting i forhold til denne gut, brugte omkring otte timer på at gennemføre denne ene bane.

Wow ... o.OOpdatering: I dag gennemførte jeg missionen - endda en del hurtigere end i ovenstående video.

1 kommentar(er):

M!kk3l sagde ...

Sygt. o.O

Glæder mig til at jeg måske får spillet, men nu skal jeg jo lige få en Xbox 360 først. :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)