lørdag den 23. februar 2008

Tid til noget abstrakt natur

For nyligt fandt jeg en hjemmeside, som indeholder et hav af flotte baggrundsbilleder til computeren. Fællesnævneren er, at de alle har et eller andet med naturen at gøre; nogen er meget realistiske, mens størstedelen er utrolig abstrakte og meget flotte. Jeg har kigget alle billederne igennem og har svært ved at bestemme mig for, hvilket jeg synes bedst om. Valget faldt på en eventyrsverden med mærkelige hvide kasseagtige ting - det minder mig lidt om historien om den nysgerrige dreng, hvis bønnespire vokser højt, højt op i himlen til en stor kæmpe.

Det bedste af det hele ved hjemmesiden er, at de alle har en høj kvalitets- og opløsningsstandard, og at de er gratis at downloade. Besøg Desktopgraphy her (endda med afslappende baggrundsmusik).

2 kommentar(er):

Dynemand sagde ...

Seje baggrunde. Det kunne være, at jeg lige skulle tage et kig på siden. Angående den besked du skrev på min blog..: Jeg går i 8. klasse. Jeg skriver også i lektiebogen, men jeg har lavet kalenderen, så mine venner kan finde lektierne derinde. :P
Jeg keder mig rimelig meget en gang imellem. ;)

Anonym sagde ...

OMG det er en fed hjemmeside! :D
Og hold kæft noget fedt musik, men billederne..... de er fantastiske! ;D
Kunst...

// GustavSS

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)